Onze missie en werkwijze
First Aid Network ontwikkelt en certificeert Eerste Hulpcursussen voor bedrijven, instellingen, scholen en particulieren. De kracht van First Aid Network zit in de unieke praktijkgerichte aanpak en het op demand ontwikkelen van cursussen voor specifieke doelgroepen.

First Aid Network werkt uitsluitend met cursusontwikkelaars die hun sporen hebben verdiend in de spoedeisende zorg en/of beschikken over bewezen sterke didactische kwaliteiten. Het beste van beide werelden worden samengevoegd in een uitdagend en gevarieerd lesprogramma waarin respectvol met de cursist wordt omgegaan. 
  
We zijn er ons van bewust dat het leerrendement maximaal is indien, naast een uitstekend lespakket, ook het leerklimaat optimaal is. Een belangrijke rol is daarom weggelegd voor de First Aid Network Instructeur die zorgdraagt voor een veilig en prettig leerklimaat.
First Aid Network werkt daarom nauw samen met geselecteerde trainingscentra en instructeurs die hoge kwaliteit leveren. De kwaliteit wordt geborgd door middel van audits, bezoeken aan cursussen en doorlopende evaluatie door cursisten. Onze missie is dat elke cursist met vertrouwen hulp gaat verlenen, overtuigd van zijn/haar eigen kunnen.    
 
De bedrijven en instellingen die overstappen op de cursussen van First Aid Network ervaren hoe laagdrempelig en leuk Eerste Hulpcursussen kunnen zijn waarbij ingespeeld wordt op de 'gewone' praktijk. Het aanbieden van maatwerk cursussen is altijd mogelijk.
 
Samenwerken met First Aid Network
Waarom steeds meer trainingscentra en instructeurs met ons samen willen werken? Ten eerste omdat zij achter onze missie en werkwijze staan. En, niet onbelangrijk, omdat wij geloven in Support (met een hoofdletter) naar onze trainingcentra en instructeurs toe. Wij houden van korte lijnen en denken graag mee. We staan onze trainingcentra en instructeurs bij met raad en daad en faciliteren -middels lesplannen en andere materialen- hen zoveel mogelijk zodat zij zich volledig kunnen richten op het verzorgen van de cursussen. Met elkaar zorgen we voor tevreden klanten en cursisten. Bovendien nemen wij elke vraag en feedback serieus zodat wij kunnen blijven doorontwikkelen.

Ook aansluiten bij First Aid Network? Neem dan vrijblijvend contact met ons op!


First Aid International Benelux heet sinds 1 oktober 2016 First Aid Network
© Copyright 2018 First Aid Network B.V.